Misiunea si Viziunea Noastra

Preocuparea noastra in crearea de atmosfere interioare unice a dus la nasterea misiunii noastre care este reprezentata de dorinta de a crea spatii inspirationale si de a exprima personalitatea peretilor tai in peisaje deosebite sau figuri abstracte. Fie ca vrei sa aduci natura in spatiul tau sau arta contemporana, suntem aici sa dam emotie peretilor tai prin tapete, tablouri si stickere personalizate! Beudis Design este locul unde modernismul se imbina cu arta clasica, unde elementele sofisticate se alatura celor contemporane creand o armonie cu arhitectura spatiului.

Specializati in furnizarea de concepte creative

Impreuna cu designerii si artistii nostri, desenam, schitam si cream zilnic concepte potrivite peretilor tai, oferind o gama variata de modele unde va puteti regasi stilul si transforma peretii intr-o opera de arta.

De la consultanta la productie, de la concept la produsul final, impreuna producem designul personalizat nevoilor si dorintelor tale.

Productie Fototapet Beudis
Cum facem
Productia noastra

Imprimam toate proiectele pe materiale de cea mai inalta calitate. Oferim clientilor nostri un produs ecologic si calitativ atat prin finisajele din hartie care nu contin PVC, fiind 100% reciclabile, cat si imprimarea cu cerneluri latex non-toxice si lac UV mat care mentine culorile vibrante ale tapetului in contact prelungit cu razele soarelui!

AFLA MAI MULTE DESPRE MATERIALELE NOASTRE

Ce ne recomanda?

Creativitatea, profesionalismul si increderea sunt doar cateva dintre lucrurile care ne spun pe nume. Transformarea completa a spatiului interior la cel mai bun raport calitate-pret impreuna cu o livrare rapida si retururi fara probleme sunt doar o parte din serviciile pe care le puteti obtine colaborand cu Beudis.ro. 

Colectiile Beudis se inspira dintr-o varietate de surse pentru a adauga in mod regulat noi modele care variaza intr-o gama larga de culori si stiluri, raspunzand unui ideal pur si rafinat de frumusete.

COLECTIILE BEUDIS DESIGN

TAPET

Colectiile de tapet peronalizat Beudis Design se inspira dintr-o varietate de surse pentru a adauga in mod regulat noi modele care variaza dintr-o gama larga de culori si stiluri, raspunzand unui ideal pur si rafinat de frumusete.

Colectii tapet

TABLOURI

Tablourile sunt realizate la comanda de catre echipa noastra interna de maestri folosind numai materiale de calitate.
Rezultatul final, o lucrare de arta inramata frumoas, creata pentru a dura o viata, care emana calitate si maiestrie.

Colectii Tablouri

STICKERE

Colectiile de Stickere personalizate reprezinta accesoriul perfect pentru pereti. Asezate individual, aceste autocolante autoadezive permit sa obtii accente subtile; asezate intr-un decor complet, acestea devin absolut atragatoare.

Colectii Stickere

Echipa noastra

Principala noastra prioritate este depasirea asteptarilor clientilor nostri! De la primii pasi ai customizarii tapetului dorit pana la finalizarea lucrarii, echipa noastra se angajeaza in furnizarea celor mai bune servicii de personalizare si intalare a tapetului pentru a va indeplini cu placere viziunea! Instruita in domeniul crearii si aplicarii tapetului, echipa noastra vine cu solutii profesioniste in transformarea spatiului tau, fie ca vorbim de accentuarea detaliilor arhitecturale ale casei, de redarea culorii si atmosferei pozitive unei camere intunecate sau pur si simplu de a crea o poveste plina de emotie prin designul unic al celor 4 pereti. Atat de simplu... de restul de ocupam noi!

Contacteaza-ne!

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.