Modalitati de plata

Plata online cu cardul, cu card personal sau al societatii cumparatoare, in conditii de deplina securitate, fara a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzactii. Platile se realizeaza prin intermediul modulului de plata securizat Viva Wallet.

Ordin de plata. Contravaloarea comenzii poate fi achitata si prin ordin de plata, in baza facturii proforme emise de catre Vanzator;

Plata in numerar prin ramburs. Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul beudis.ro. Contravaloarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea cu cardul sau numerar.

Indiferent de metoda de plata aleasa, nu se percept comisioane sau alte taxe suplimentarea din partea cumparatorului.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.